Veïns de Roquetes surten al carrer en contra de la inseguretat i l’incivisme

Reclamen més vigilància policial al barri. Denuncien l’excés de soroll, el consum d’alcohol al carrer i baralles a ganivetades.
Manifestació de veïns, ahir, pels carrers de Roquetes.
Manifestació de veïns, ahir, pels carrers de Roquetes.
Jordi Soteras
Manifestació de veïns, ahir, pels carrers de Roquetes.
Roquetes va dir ahir prou i es va llençar al carrer per manifestar-se contra «la situació límit» que viu aquesta zona de Nou Barris afectada «des de fa un parell d’anys» per la inseguretat i l’incivisme d’alguns ciutadans, segon explicava ahir Pablo Gordillo, representant de la Plataforma de Comerciants de Roquetes, una de les associacions organitzadores de la marxa.

Els manifestants van anar fins a la seu del districte de Nou Barris per demanar solucions a qui consideren que és el màxim responsable de que continuïn els sorolls del cap de setmana, el botellón o les baralles amb arma blanca que han produït diversos ferits: el regidor del districte, José Cuervo. «Li demanem al regidor que faci una volteta pel barri», deia Gordillo.

Les associacions del barri ja han presentat diferents denúncies demanant més vigilància policial. «L’únic que ens han dit és que no tenen prou efectius», assegurava Gordillo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento