Setembre arrenca amb 175 obres amb talls de trànsit

  • Barcelona estrena el mes amb 97 carrers barrats.
  • Les obres de la L9 i de l'AVE concentren la majoria d'intervencions.
  • La L2 torna a la normalitat.

Les vacances d’agost s’acaben i el trànsit anirà recuperant a poc a poc el seu volum habitual, però les obres al carrer no minven. Barcelona comença el curs amb 175 talls i restriccions per intervencions a la via pública.

La majoria d’aquestes actuacions corresponen a obres de gran envergadura relacionades amb la línia 9 de metro o amb l’AVE. La major part són talls a la via. Fins a 97 carrers en patiran les conseqüències.

La construcció de les estacions de la línia 9 de metro de Guinardó, plaça Maragall, Motors (a la Zona Franca) i al Campus Sud han provocat ja talls als carrers que es prolongaran durant la tardor.

Les obres de l’AVE provoquen restriccions al carrer Provença, a tocar de Sants Estació. La construcció d’un mur pantalla i un col•lector a Sant Andreu Comtal per l’arribada de l’alta velocitat també comporten afectacions.

Les incidències continuen aquesta tardor al carrer de Balmes, on s’estan ampliant les voreres i reduint el nombre de carrils de circulació. La demolició del viaducte de la Ronda del Guinardó continua i, amb ella, els talls de trànsit que se’n deriven.

La instal•lació de les carpes que acolliran el mercat provisional de Sant Antoni també prosegueix i, per això, continua tallada al trànsit la Ronda St. Antoni, entre la plaça Pes de la Palla i Urgell.

Obres al metro

Des d’ahir el servei de metro es va restablir entre les estacions de la línia 2 de Pep Ventura i La Pau, tancades per obres durant l’agost. La línia 11 no quedarà restablerta fins al 7 de setembre i la L5 no ho farà fins al 10 de novembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento