Comunitat Valenciana

Diputació de Castelló aprova la declaració de suport als municipis afectats pels incendis de Les Useres i Begís

-
Ple de la Diputació
Ple de la Diputació
DIPUTACIÓN
Ple de la Diputació

La Diputació de Castelló ha aprovat aquest dimarts una declaració institucional amb el suport de tots els grups de suport als municipis afectats pels incendis de Les Useres i Begís. El text contempla l'aprovació d'un Pla d'Ocupació perquè aquests municipis puguen contractar persones aturades per a la reparació d'instal·lacions i servicis municipals afectats.

També s'acorda la creació de línies d'ajudes en coordinació amb la Generalitat Valenciana i el seu anunciat pla de recuperació, en honor de que els ajuntaments activen ajudes a autònoms i PIMES. A més, s'opta per complementar les ajudes que altres administracions destinen als habitatges afectats pels incendis, tant de primera com de segona residència, fins a aconseguir el 100 per cent.

La declaració institucional també contempla l'aprovació de línies nominatives d'ajudes als ajuntaments afectats, així com la pròrroga de totes les línies i programes d'ajudes perquè aquests municipis no tinguen problemes d'incompliment de terminis, així com que el Patronat Provincial de Turisme dissenye plans específics per a recuperar l'activitat turística en aquests pobles en coordinació amb Turisme Comunitat Valenciana.

La Diputació crearà finalment una oficina de coordinació i seguiment de les mesures per a aconseguir el seu màxim desenvolupament i l'eficàcia de coordinació amb la resta d'administracions públiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento