Comunitat Valenciana

La Cambra de comerç de Castelló concedeix els seus Premis Turisme 2021 al restaurant L'Escudella i a Viunatura

-
Archivo - Arxiu - Cambra de comerç de Castelló
Archivo - Arxiu - Cambra de comerç de Castelló
CÁMARA DE COMERCIO
Archivo - Arxiu - Cambra de comerç de Castelló

El Premi Turisme 2021 de la Cambra de comerç de Castelló, en la categoria Innovació, ha recaigut en el restaurant L'Escudella, mentre que en la categoria Trajectòria ha sigut per a l'empresa Viunatura.

L'Escudella és un establiment que va ser inaugurat al gener 2011 en un xicotet local. En 2020, es van traslladar a un nou edifici situat en un antic hotel abandonat en el santuari de la Verge patrona de Villafranca, i en el qual es té previst obrir un hotel. En l'actualitat tenen obert un apartament rural com a projecte pilot, Mar Llosar.

El pilar fonamental del restaurant és utilitzar matèries primeres quilòmetre 0, treballant una cuina elaborada amb tocs tradicionals fusionats i tècniques avantguardistes. El seu esperit innovador, a més d'involucrar els productors locals, els ha portat a crear diferents "experiències" a través de les quals volen transmetre l'estil de vida de la zona.

L'Escudella compta amb diferents distintius: SICTED, L'Exquisit Mediterrani, Castelló, Ruta de Sabor, 2018 reconeixement Cadena Ser: "Millor Temple del Bon Menjar de la C.V." i 2022 Guia Repsol: restaurant recomanat.

D'altra banda, Viunatura, S.L, Premi Turisme 2021, en la categoria Trajectòria, va començar la seua marxa en 2002 com un Club de Muntanya a Figueroles, i va ser en 2012 quan van crear Viunatura, una de les primeres empreses de turisme actiu i aventura de la província.

Des dels seus inicis estan treballant en la creació de vies ferrates a l'interior de la província en poblacions com L'Alcora, Lucena o Villahermosa, a més de crear parcs Multiaventura i diferents rutes naturals. El seu producte estrela és l''Espeleokayak' a les Coves de San José.

Des dels seus inicis ha contribuït al desenvolupament socioeconòmic de l'interior de la província, sempre des d'un punt de vista Responsable i sostenible, posant en valor el patrimoni tant natural com a cultural.

A més del Premi al Turisme 2019, categoria Turisme Responsable de Turisme Comunitat Valenciana, compten amb els certificats de Qualitat: ANETA, QUALITUR, Certificació per la marca Parcs Naturals Del Penyagolosa i Parcs Naturals Serra d'Espadà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento