Comunitat Valenciana

Acorden l'internament dels dos joves detinguts per abusar sexualment de diverses xiques en les festes d'Elda

La titular del Jutjat d'Instrucció 3 d'Elda (Alacant), que es troba en funcions de guàrdia, ha decretat en l'àmbit penal la llibertat provisional dels dos detinguts per presumptament abusar sexualment de diverses xiques en les festes de Moros i Cristians de la localitat però, al mateix temps, ha acordat que ingressen al Centre d'Internament d'Estrangers de València, a petició de la Policia Nacional.
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional

L'internament es deu al fet que es troben en situació irregular a Espanya i sobre tots dos pesa una resolució administrativa que acorda la seua expulsió del territori nacional i la seua devolució al seu país d'origen, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Així mateix, la magistrada ha obert en relació als fets dos causes per delictes contra la llibertat i indemnitat sexuals, sense perjuí d'ulterior qualificació. En una d'elles, que afecta a mitja dotzena de víctimes, estan investigats tots dos detinguts, mentre que en la segona, amb dos víctimes, només està implicat un dels arrestats.

Agents de la Policia Nacional van detindre en Elda el passat 6 de juny als dos joves per presumptament abusar sexualment de diverses xiques amb tocaments durant la celebració de les festes de moros i cristians d'aquesta localitat. Fins al moment, s'han localitzat huit víctimes, tres d'elles menors d'edat.

L'actuació dels agents es va iniciar després de la telefonada al 091 de diverses joves que van relatar com dos xics se'ls havien acostat quan estaven de festa i les havien abraçat i realitzat tocaments a les seues parts intimes i als pits sense el seu consentiment, a més d'intentar besar-les.

Els fets relatats van ocórrer sobre les 03.40 hores del dia 6 de juny i, immediatament, es van desplaçar fins al lloc diverses dotacions de la Comissaria de Policia Nacional d'Elda, que, seguint les indicacions de les denunciants, van aconseguir localitzar en els voltants a un dels presumptes agressors que va ser detingut allí mateix.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento