Comunitat Valenciana

Controlat l'incendi amb quatre focus declarat a Sogorb, Xèrica i Navaixes

-
Controlat l'incendi amb quatre focus
Controlat l'incendi amb quatre focus
CONSORCIO DE BOMBEROS/TWITTER
Controlat l'incendi amb quatre focus

L'incendi forestal amb quatre focus declarat aquest dilluns entre els termes municipals de Sogorb, Xèrica i Navaixes (Castelló) ha quedat controlat, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat en el seu compte de Twitter.

El foc s'ha produït en una zona al costat de les vies del tren que cobreix la línia València-Teruel-Zaragoza i la de Rodalies València-Caudiel, entre les localitats de Sogorb i Navaixes. Més tard s'han localitzat dos focus més, també en les proximitats de la via del tren. En total, es treballa paral·lelament en quatre focus.

Fins al lloc s'han mobilitzat set unitats de bombers forestals, dos dotacions del parc de l'Alt Palància i tres coordinadors del Consorci, cinc autobombes, un helicòpter més unitat helitransportada i dos unitats aèries (avions).

L'incendi ha obligat a detindre la circulació ferroviària de la línia C-5 (València-Caudiel) en tots dos sentits al seu pas per aquesta zona, segons ha informat Renfe Rodalies en les seues xarxes socials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento