Comunitat Valenciana

El Govern municipal de Castelló escomet una reestructuració després de la dimissió de David Donate

El Govern municipal de l'Ajuntament de Castelló ha escomès una reestructuració de la seua organització interna i ha definit un nou repartiment de competències arran de la dimissió de qui fóra primer tinent d'alcaldia i portaveu del Grup Municipal Socialista en el consistori, David Donate, qui va al·legar un "procés gradual de perduda d'il·lusió i de confiança".
Archivo - L'exregidor David Donate al costat de l'alcaldessa, Amparo Marco
Archivo - L'exregidor David Donate al costat de l'alcaldessa, Amparo Marco
AMPARO NAVAS / A NAVAS
Archivo - L'exregidor David Donate al costat de l'alcaldessa, Amparo Marco

El nou repartiment de competències ha sigut dissenyat "tenint en compte el perfil i experiència prèvia de Govern dels diferents regidors, buscant l'optimització de la gestió municipal i, per extensió, dels servicis públics que es presten a la ciutadania", ha informat el consistori en un comunicat.

Així, la regidora d'Ocupació, Patricia Puerta, suma les àrees de Benestar Social, Dependència i Infància, així com la de Cooperació, matèries que ja gestiona com a diputada provincial.

La regidora Mary Carmen Ribera reprèn les àrees de Gent gran i de Consum Sostenible, i assumeix també la cartera d'Innovació Comercial. Per la seua banda, la regidora Isabel Granero continua a càrrec de Salut Pública i Cementeri i reprèn Infraestructura Verda.

La regidora de Turisme, Patrimoni i Ermites, Pilar Escuder, assumeix també les competències en matèria de Contractació. El regidor d'Urbanisme, Obres i Projectes Urbans, i Equipaments i Servicis, José Luis López, assumeix també les competències en matèria d'Activitats.

Finalment, la regidora de Recursos Humans, Administració Electrònica i Innovació Digital, Monica Barabás, assumirà la cartera d'Hisenda. L'edil Jorge Ribes continua a càrrec de Mobilitat Sostenible i Ús de l'Espai Públic i Joventut, mentre el regidor Omar Braina segueix al capdavant d'Esports i Festes.

D'altra banda, Patricia Puerta es fa càrrec de la presidència de la Junta Municipal de Districte Sud i Jorge Ribes de la presidència de la Junta Municipal del Districte Est.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento