Comunitat Valenciana

El MACA d'Alacant rep prop de 1.700 visitants durant els dies de Setmana Santa

El Museu d'Art Contemporani d'Alacant ha rebut des del diumenge 10 al 17 d'abril a un total de 1668 visitants, una xifra que triplica els resultats respecte al mateix període de l'any passat, en el qual van acudir 477 persones, segons un comunicat del consistori.
El MACA d'Alacant rep prop de 1700 visitants durant els dies de Setmana Santa
El MACA d'Alacant rep prop de 1700 visitants durant els dies de Setmana Santa
MACA
El MACA d'Alacant rep prop de 1700 visitants durant els dies de Setmana Santa

L'Ajuntament indica que les dades de procedència "són molt significatives" i mostren el canvi de tendència després de la modificació de les restriccions i l'actual situació del virus. Mentre en 2021 les xifres de visitants estrangers eren pràcticament nul·les, enguany, suposen el 47,66 % i aconsegueixen les 795 persones, principalment de països europeus com Alemanya, Itàlia, França o el Regne Unit.

A ells els segueixen els visitants nacionals amb un 37,52 % i 626 persones, i els alacantins amb un 17,82 % i 247 persones. El regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha mostrat la seua satisfacció "per que el museu després d'aquests dos anys de pandèmia, torne a recuperar les xifres que mereix".

"Es tracta d'un clar exemple que la cultura torna a ser una opció prioritària més enllà del turisme de sol i platja per a aquells que ens visiten", ha agregat.

Així mateix, l'exposició temporal 'Obertura más allá de los mapas. Colección Michael Jenkins y Javier Romero' s'ha convertit "en un reclam més", que, "sumat a les excel·lents col·leccions permanents, fa del museu una opció prioritària per a aquells que ens visiten i desitgen gaudir de l'art contemporani".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento