Comunitat Valenciana

Ferides 6 dones en dos accidents de trànsit en l'AP-7 a Santa Magdalena de Polpís

-
Archivo - Arxiu - Hospital de Vinaròs
Archivo - Arxiu - Hospital de Vinaròs
CEDIDA
Archivo - Arxiu - Hospital de Vinaròs

Sis dones van resultar ferides aquest diumenge en dos accidents de trànsit en l'AP-7, a Santa Magdalena de Polpís (Castelló), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

A les 22.20 hores es va alertar el CICU de la bolcada d'un cotxe, a l'altura del quilòmetre 374 de l'AP-7, en el terme municipal de Santa Magdalena de Polpís. El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i dos unitats de SVB.

Com a conseqüència d'aquest accident van resultar ferides cinc persones, totes elles per contusions, i van ser traslladades a l'hospital Comarcal de Vinaròs. Les persones afectades són dos dones de 19, 48 i 69 anys i dos xiquetes de 10 i 16 anys.

Uns cinc minuts més tard del primer avís, un altre cotxe es va eixir de la via en el mateix punt quilomètric però en sentit contrari.

En aquest cas, va acudir una altra unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va assistir a una dona, de 62 anys, amb crisis d'ansietat. Posteriorment va ser traslladada al mateix hospital que les anteriors, en l'ambulància de suport vital avançat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento