Comunitat Valenciana

La Generalitat Valenciana assumeix la tutela de dos menors alliberats de la secta instal·lada en Vistabella (Castelló)

La Generalitat Valenciana ha assumit la tutela de dos persones menors d'edat alliberades de la secta destructiva instal·lada en una masia en la localitat castellonenca de Vistabella del Maestrat en la qual presumptament s'haurien comès abusos sexuals i que ha sigut desarticulada per la Policia Nacional.
Imatge aèria de la masia en Vistabella (Castelló)
Imatge aèria de la masia en Vistabella (Castelló)
GOOGLE MAPS
Imatge aèria de la masia en Vistabella (Castelló)

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, aquesta decisió arriba després que el jutge que instrueix el cas haja decretat la suspensió de la pàtria potestat d'aquests dos menors.

La secta, el líder de la qual s'autodenominava un "enviat de déu", hauria estat sotmetent als seus adeptes a aberracions sexuals, comeses tant sobre adults com sobre menors, i s'hauria fet amb un patrimoni que els investigadors encara estan quantificant.

De moment, són nou els detinguts, quatre hòmens i cinc dones, entre els quals figura el presumpte líder de la trama, un home de 64 anys. La investigació va començar fa més d'un any i les detencions es van dur a terme dimarts passat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento