Comunitat Valenciana

8M.- Poblador considera que aquest 8M és "més violeta que mai" i destaca que "el nostre cor és ucraïnés"

La subdelegada del Govern en la província d'Alacant, Araceli Poblador, ha assenyalat aquest dimarts per la celebració del Dia Internacional de la Dona que aquest 8M és "més violeta que mai" i ha subratllat que "el nostre cor és ucraïnés" en referència tant a les refugiades com a aquelles que decideixen defendre al seu país: "La dona torna a ser un pilar fonamental".
Poblador considera que aquest 8M és "més violeta que mai" i destaca que "el nostre cor és ucraïnés"
Poblador considera que aquest 8M és "més violeta que mai" i destaca que "el nostre cor és ucraïnés"
SUBDELEGACIÓN DE GOBIERNO ALICAN
Poblador considera que aquest 8M és "més violeta que mai" i destaca que "el nostre cor és ucraïnés"

Poblador, en declaracions als mitjans en la plaça de la Muntanyeta, ha procedit a la lectura del manifest institucional del Dia Internacional de les Dones proclamat per l'Assemblea de Nacions Unides en 1977 amb altres dones que treballen en diverses dependències de l'Administració General de l'Estat.

Posteriorment, ha indicat que si el 8M "sempre ha tingut sentit, hui ho té més mai" en referència a les dones víctimes de la invasió de Rússia a Ucraïna. "Estem amb totes eixes dones que s'estan desplaçant i que han recorregut un larguíssim camí fins als nostres braços", ha sostingut.

Poblador també s'ha referit al fet que la dona torna a ser "un pilar fonamental" i ha reconegut tant a aquelles que s'han quedat allí "defenent el seu país" com a les que "estan protegint als xiquets, xiquetes i innocents": "Tenim el cor encollit, sentim molt dolor, hui és més necessari que mai aquest 8M".

Al seu juí, hui és un dia "per a estar amb totes eixes dones que rebrem" i ha destacat que "els alacantins sempre mostrarem la nostra solidaritat".

A més, ha valorat que el Govern va començar fa "bastants anys" un camí "sense tornada per la lluita feminista" i s'ha mostrat esperançada en la gent i les generacions de joves. "Hem de tindre esperança, jo tinc esperança, la tinc especialment en la gent, en les generacions de joves que estem educant en valors i igualtat", ha indicat Poblador, qui ha agregat que "poc a poc està calant el missatge" i que això es veurà "en les manifestacions".

Finalment, preguntada per l'home detingut diumenge passat a Elda per presumptament pegar a la seua dona amb una fusta, acoltellar al seu fill i arruixar-los amb gasolina, ha remarcat que "el masclisme i el patriarcat existeixen" i que "ens costarà moltíssim eradicar-ho de la societat". "S'han fet moltes lleis, la Llei compleix 15 anys el dia 22 i això és la base de la lluita contra la desigualtat i el masclisme", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento