Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant a l'actor Antony Starr després d'agredir un jove en un pub

La Policia Nacional ha detingut en Alacant a l'actor neozelandés Antony Starr per presumptament agredir un jove de 21 anys aquesta matinada en un pub del centre de la capital.
Archivo - Arxiu- Cotxe de Policia Nacional
Archivo - Arxiu- Cotxe de Policia Nacional
CNP
Archivo - Arxiu- Cotxe de Policia Nacional

L'artista, popular pel seu treball en sèries com 'The Boys', suposadament va colpejar a la cara a la víctima i li va estampar un got de cristall a la cara, la qual cosa li va provocar una bretxa en una cella, segons avança el diari 'Información' i han confirmat fonts policials a Europa Press.

Els fets han ocorregut passades les dos de la matinada en un pub del carrer Castaños. Una vegada han arribat els agents, després d'escoltar les versions dels testimonis, han arrestat l'actor i han sol·licitat assistència sanitària per a la víctima, qui tenia una ferida sagnant a la cara.

Finalment, el jove va haver de ser traslladat en ambulància a l'hospital, on va rebre quatre punts de sutura i ja ha comparegut en seu policial per a prestar declaració. Per la seua banda, Starr passarà previsiblement demà a disposició judicial, una vegada concloguen les diligències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento