Comunitat Valenciana

El circuit Sonora arriba a l'Arniches d'Alacant aquest dissabte amb el rock de Badlands i Johnny B. Zero

Sonora, el circuit de la música valenciana organitzat per Cultura a través de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), arriba aquest cap de setmana a Alacant per a iniciar l'última estada de l'edició d'enguany. Així, el dissabte, el Teatre Arniches acollirà les 19.30 hores el primer dels concerts, la doble proposta dels grups Badlands i Johnny B. Zero, segons informa un comunicat de la Generalitat.
El circuit Sonora arriba a Alacant aquest dissabte amb el rock de Badlands i Johnny B. Zero
El circuit Sonora arriba a Alacant aquest dissabte amb el rock de Badlands i Johnny B. Zero
GENERALITAT VALENCIANA
El circuit Sonora arriba a Alacant aquest dissabte amb el rock de Badlands i Johnny B. Zero

Johnny B. Zero és un dels grups de rock valencians dels últims anys amb una trajectòria més sòlida, basada en dos pilars fonamentals: les cançons cridaneres i la forta connexió amb el públic.

Mantenen una formació una mica extravagant de bateria, sintetitzador, saxo i guitarra, i els seus últims discos han tingut una recepció molt càlida per part de crítica i públic. A l'octubre de 2020 van publicar el seu últim disc, 'Metonymy of Sound', guardonat amb el premi al millor disc de rock en els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

La banda valenciana Badlands ha marcat el seu camí a través d'una contínua evolució; si bé és cert que el punt de partida és sempre el mateix, l'americana i el 'country', els seus límits s'han anat ampliant, buscant el que els identifica i reinventant-se fins a fer-ho seu.

Al desembre de 2019 van presentar el seu últim treball, 'Tornado', i al desembre de 2020, Badlands va rebre el premi a la millor cançó de l'any en els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Alacant serà, durant el mes de març, l'última parada d'aquesta edició de Sonora, que comptarà amb sis concerts, dos en el Teatre Arniches i quatre en el Paranimf de la Universitat d'Alacant. Els artistes que passaran per Alacant en aquesta última fase de Sonora, a més de Badlands i Johnny B. Zero, seran Jonatan Penalba, Andreu Valor, Smoking Souls, Cactus, Blackfang, Marala + Laura Esparza i Carlos Esteban.

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià als grups i els solistes que van ser finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, i ara torna a la carretera d'octubre a març: sota el lema 'La música et fa viatjar', presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatgen a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha estat a càrrec de l'estudi Sud+Sud i l''espot' del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora es pot consultar en la web 'circuitsonora.com', en la qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento