Comunitat Valenciana

Detingut un home amb més de 50 pastilles de metamfetamina en una festa il·legal a Benissa (Alacant)

La Guàrdia Civil ha desallotjat una festa il·legal en una zona aïllada de Benissa (Alacant) en la qual hi havia més de 20 persones i en la qual ha arrestat un home de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, ja que portava més de 50 pastilles de metamfetamina i anfetamina en xicotetes dosis preparades per a la seua venda.
La Guàrdia Civil dissol una "rave" il·legal a Benissa
La Guàrdia Civil dissol una "rave" il·legal a Benissa
GUARDIA CIVIL
La Guàrdia Civil dissol una "rave" il·legal a Benissa

El detingut ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció 2 de Dénia, que ha decretat la seua llibertat amb mesures cautelars, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els agents de la Guàrdia Civil de Moraira van engegar el dispositiu de desallotjament després de tindre coneixement de la celebració de la macrofiesta, el passat 22 de gener. Al lloc dels fets van acudir diverses patrulles de diferents unitats de la Guàrdia Civil i dos de la Policia Local de Benissa, que van desallotjar als assistents i van impedir l'entrada de més persones.

En la zona es van trobar diversos camions al llarg del camí, a més d'una barra de so i grans altaveus col·locats en un escenari, tot açò a l'interior d'un túnel. A més, els agents van observar a nombroses persones reunides amb "clars símptomes" d'haver consumit alcohol i substancies estupefaents.

La detenció de l'home es va produir després de la identificació de diversos dels presents i el registre d'un dels vehicles que es trobava més aïllat que els altres. Allí va trobar a un home que ja era reincident en assistència a festes no autoritzades i en fets relacionats amb aquest tipus de delicte.

En el registre es van localitzar diferents tipus de substàncies estupefaents com amfetamines i metamfetamines i 170 euros en bitllets xicotets, per la qual cosa es va detindre al conductor i titular del vehicle.

Una vegada finalitzat el dispositiu, els agents actuants es van encarregar de procedir a una evacuació segura i ordenada a causa que els assistents es trobaven en estat d'embriaguesa i amb clars símptomes d'haver consumit drogues.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento