Comunitat Valenciana

L'Audiència d'Alacant confirma la condemna de 4 anys i 10 mesos a un reincident que va atracar una farmàcia de Petrer

La Secció Tercera de l'Audiència Provincial d'Alacant ha confirmat la pena de quatre anys i deu mesos de presó que un jutjat penal va imposar a un lladre reincident per l'atracament a una farmàcia a la localitat de Petrer, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia en un comunicat.
Archivo - Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant
Archivo - Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant
EUROPA PRESS
Archivo - Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant

Els fets van ocórrer el 5 de maig de 2021, quan el condemnat va entrar a l'establiment i va amenaçar amb un ganivet a l'estómac a una empleada, que estava en el mostrador i d'esquena, perquè li donara els diners de la caixa.

La treballadora va eixir corrent cap a l'interior del local, mentre que l'assaltant va agafar una caixa situada sota l'ordinador i es va fer amb almenys 200 euros en monedes.

El Jutjat penal 4 d'Alacant va condemnar el passat mes d'octubre a l'atracador a quatre anys, deu mesos i quinze dies de presó per un delicte de robatori amb violència i intimidació, amb l'agreujant de reincidència i l'atenuant de toxicomania.

L'Audiència Provincial ha confirmat ara aquesta resolució després de desestimar el recurs d'apel·lació del condemnat, en entendre que totes les proves practicades durant el juí "condueixen d'una forma natural i lògica" a atribuir-li la comissió dels fets i no existeix "alternativa possible a aquesta conclusió".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento