Comunitat Valenciana

Sancionat un local de Petrer per vendre alcohol a menors després de patir un xic un coma etílic

La Policia Local de Petrer (Alacant) ha sancionat amb 1.500 euros a la titular d'un establiment per suposadament vendre alcohol i tabac a menors i de l'existència dels quals es va tindre coneixement després que un xic patira un coma etílic pel qual va requerir hospitalització, segons ha informat la Regidoria de Seguretat en un comunicat.
Archivo - Arxiu - Policia Local de Petrer (Alacant)
Archivo - Arxiu - Policia Local de Petrer (Alacant)
AYUNTAMIENTO DE PETRER
Archivo - Arxiu - Policia Local de Petrer (Alacant)

L'expedient s'ha dut a terme després que el cap de setmana passat un menor haguera de ser ingressat per coma etílic en Urgències de l'Hospital i un amic de la colla va informar als seus pares de l'establiment on aconseguien les botelles, pel que sembla, de manera habitual i sense cap problema.

Segons el testimoniatge dels pares del menor, l'establiment utilitzava una porta lateral per a la dispensació no només de botelles d'alcohol sinó també de paquets de tabac als menors, segons han concretat els agents.

Els pares d'aquest menor han relatat a la Policia que es van presentar en l'establiment en qüestió i la propietària es va comprometre a no vendre alcohol al seu fill, però només a ell. De tots aquests detalls va ser informada la Policia Local que aquest dimarts va imposar una sanció de 1.500 euros a l'establiment per activitats no permeses.

La Policia Local ha informat que estaran vigilants i que, en cas de reiteració, la infracció podria arribar a ser molt greu portant aparellada la retirada de la llicència per a continuar amb l'activitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento