Comunitat Valenciana

Dimiteix la cap de servei de Medi Natural després d'obrir-se l'expedient per la mort de 10 rucs al Desert de Les Palmes

-
Archivo - Arxiu - Desert de Les Palmes
Archivo - Arxiu - Desert de Les Palmes
GVA
Archivo - Arxiu - Desert de Les Palmes

La cap de servei de l'àrea de Medi Natural de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha dimitit a causa de l'obertura d'un expedient informatiu per la mort de deu rucs en el Desert de Les Palmes de Castelló.

Segons han informat fonts de la Conselleria, la dona va sol·licitar la seua renúncia al càrrec de forma voluntària la setmana passada, la qual cosa també forma part de la reestructuració que s'ha dut a terme en aquesta àrea després de la dimissió del director general de Medi Natural, Benjamí Pérez, per la mort dels rucs.

L'ex cap del servei de l'àrea de Medi Natural ha passat a prestar els seus servicis en la Direcció territorial de València.

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica va obrir un expedient informatiu per a aclarir la mort de 10 rucs que formaven part d'un grup més ampli introduït en el parc natural del Desert de Les Palmes per a previndre incendis, el qual segueix el seu curs, segons ha assenyalat el departament d'Agricultura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento