Comunitat Valenciana

Elx despedeix amb desolació el matrimoni i el seu fill assassinats en Algoda

Familiars i amics han acudit al tanatori de l'Aljub, a Elx (Alacant), a despedir entre mostres de desolació i incredulitat al matrimoni i el seu fill de 10 anys assassinats presumptament pel seu altre fill de 15 la passada setmana en la pedania d'Algoda. El presumpte autor dels fets està des d'ahir ingressat en règim tancat en un centre de mesures socioeducatives especialitzat en adolescents.
Elx despedeix amb desolació i incredulitat a les tres víctimes del triple crim comès per un menor
Elx despedeix amb desolació i incredulitat a les tres víctimes del triple crim comès per un menor
EUROPA PRESS
Elx despedeix amb desolació i incredulitat a les tres víctimes del triple crim comès per un menor

A primera hora de la vesprada han arribat els tres cotxes fúnebres a la funerària per a després, vora les 16.45 hores, partir cap al cementeri on s'ha donat sepultura al pare, la mare i el germà de 10 anys de l'adolescent arrestat, que suposadament va acabar amb la vida de la seua família amb una escopeta.

Voluntaris de la Creu Roja s'han traslladat al tanatori per a prestar assistència psicològica als assistents, especialment familiars, que s'han acostat a donar l'últim adéu a les tres víctimes, segons han confirmat fonts de l'organització.

També està previst que un Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) també oferisca suport tant al professorat i companys del col·legi al que assistia el menor mort com al personal de l'institut al que acudia el detingut.

Pel que sembla, dimarts passat a la vesprada el menor acusat va mantindre una discussió amb la seua mare arran de les males notes que havia tret en el col·legi. L'arma del crim que suposadament va utilitzar per a cometre els fets va ser l'escopeta de caça del seu pare, amb la qual va disparar a la seua mare i al seu germà i, posteriorment, al seu progenitor, que va arribar hores després.

El jutjat de menors d'Alacant de guàrdia, a petició de la Fiscalia de Menors, va decretar aquest diumenge l'internament en règim tancat per al menor, que va ser detingut el divendres. La localitat roman aquest dilluns en dol oficial i amb les banderes a mitja asta en els edificis institucionals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento