Comunitat Valenciana

Presó provisional per al detingut per matar el seu oncle amb un ganivet a Albatera (Alacant)

La titular del Jutjat d'Instrucció 1 d'Oriola (Alacant), en funcions de substitució de la seua companya d'Instrucció 3 de la mateixa ciutat, ha acordat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home de 32 anys acusat de presumptament matar el seu oncle, un altre home de 39 anys, amb un ganivet.
Archivo - Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil
Archivo - Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil
JUNTA DE ANDALUCÍA
Archivo - Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil

Igualment, la causa està oberta inicialment per delicte d'homicidi, sense perjuí d'ulterior qualificació, i seguirà en tràmit en Instrucció 3 d'Oriola, segons ha informat el TSJCV.

Els fets van ocórrer aquest dilluns en el domicili familiar, cap a les 11.40 hores, quan la Policia Local va ser alertada d'un possible homicidi a l'interior d'una vivenda d'eixa localitat.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alacant es va desplaçar al lloc per a realitzar la Inspecció Tècnic Ocular i les primeres diligències i allí els agents van confirmar que un home havia suposadament causat la mort a un altre mitjançant l'ús d'un arma blanca com a resposta de desavinences prèvies entre ells.

El presumpte autor és nebot de la víctima i convivien al costat d'altres persones en el domicili. L'agressor va ser detingut pels agents de Policia Local en el lloc dels fets, en el moment en el qual es va rebre l'avís.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento