Comunitat Valenciana

Un conductor que quasi quadruplicava la taxa d'alcohol provoca un accident de trànsit a Petrer

La Policia Local de Petrer (Alacant) ha denunciat un conductor per provocar un accident quan circulava amb el seu vehicle sota els efectes de l'alcohol. El resultat de la prova va determinar que l'acusat quasi quadruplicava la taxa permesa.

Durant la matinada del dissabte, aquest conductor a bord d'un vehicle d'alta gamma va impactar contra un ciclomotor que es trobava parat en un semàfor en l'encreuament dels carrers Constitució amb Salida del Guirney, informa el consistori.

Fins a allí va acudir una patrulla que va detectar que la persona que havia provocat el sinistre presentava símptomes aparentment d'estar en una situació d'embriaguesa.

Per açò va procedir a realitzar la prova d'alcoholèmia, que va llançar un resultat de 0,89 mg/l d'aire espirat quan el màxim permès per la llei és de 0,25 mg/l.

Ara, el denunciat haurà de comparéixer en un juí ràpid i s'enfronta a la retirada del permís de conduir d'un a quatre anys, així com una possible pena de presó de tres a sis mesos i una multa de sis a 12 mesos o fins i tot treballs en benefici de la comunitat de 31 a 91 dies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento