Comunitat Valenciana

Detingut a Elx per voler robar objectes d'una casa en obres per a vendre'ls i comprar droga

Agents de la Policia Local d'Elx (Alacant) han detingut un home de 58 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força comès de matinada en una vivenda en rehabilitació. L'arrestat va traslladar als agents que volia vendre els objectes de la vivenda per a comprar droga.
Archivo - Arxiu - Policia Local d'Elx (Alacant)
Archivo - Arxiu - Policia Local d'Elx (Alacant)
AYUNTAMIENTO DE ELCHE
Archivo - Arxiu - Policia Local d'Elx (Alacant)

Els fets van ocórrer el passat 28 de desembre, quan els agents van ser alertats, sobre les 02.30 hores, per un veí de la presència d'un intrús a l'interior d'una casa en obres. L'implicat hauria escalat per l'andami i accedit per una de les finestres, informa un comunicat del consistori.

Els efectius, que es van desplaçar ràpidament a la direcció indicada, van observar una silueta a través de la finestra del primer pis i, després d'il·luminar amb la llanterna, li van indicar a l'home que isquera a l'exterior.

El presumpte autor dels fets, després d'adonar-se de la presència de la patrulla, va començar a descendir de forma voluntària per l'andami. Davant la pregunta del motiu de trobar-se dins de la vivenda, l'home va manifestar que estava sostraient objectes amb la finalitat de poder vendre'ls i aconseguir diners per a consumir substancies estupefaents. L'home va ser detingut, traslladat al centre mèdic i posteriorment a dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento