El film català ‘Balseros’ s’emporta un Emmy

El guardó es va fer públic dilluns a Nova York i premia el documental a la millor fotografia. El director Jaume Balagueró està rodant a Esplugues.
Calista Flockhart durant el rodatge de ‘Frágiles’, el 2004 a Terrassa.
Calista Flockhart durant el rodatge de ‘Frágiles’, el 2004 a Terrassa.
Arxiu
Calista Flockhart durant el rodatge de ‘Frágiles’, el 2004 a Terrassa.
El documental Balseros va rebre dilluns el premi Emmy a la millor fotografia documental. El guardó, fet públic a Nova York l’endemà dels Emmy de sèries de televisió, ha recaigut en el periodista de TV3 Josep Maria Domènech.

Aquesta alta distinció se suma al fet que el 2004 aquest mateix film fos finalista dels Oscar i participés en més de 80 festivals.

Balseros explica l’odissea dels emigrants cubans als EEUU, coneguts com espaldas mojadas. El reportatge el va emetre el programa de TV3 30 minuts i se centra en les històries de set cubans que marxen als EEUU.

Balagueró torna a filmar

Un altre realitzador català que torna a agafar la càmera és Jaume Balagueró, que el proper 21 d’octubre estrena als cinemes la cinta de terror psicològic Frágiles, amb Calista Flockhart de protagonista.

Aquests dies, Balagueró està rodant a Esplugues un capítol del telefilm de terror Historias para no dormir, produït per Telecinco. El capítol es titula Para entrar a vivir i en ell actua l’actor català Adrià Collado i l’actriu Macarena Gómez, com una parella que busca pis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento