Aprendre a no servir l’última copa

Un taller forma els cambrers per saber resoldre situacions en què els clients van beguts.
Els cambrers del local Bobby’s free, ahir fent el taller de l’Agència de Salut Pública.
Els cambrers del local Bobby’s free, ahir fent el taller de l’Agència de Salut Pública.
Hugo Fernández
Els cambrers del local Bobby’s free, ahir fent el taller de l’Agència de Salut Pública.
«L’última i marxo». Aquesta és una frase que molt sovint han d’escoltar els cambrers que treballen a bars i discoteques. Per això, l’Agència de Salut Pública ha engegat un programa on s’ensenyen eines per atendre aquestes situacions i fomentar el consum responsable de l’alcohol.

La formació ha començat a un local de l’Eixample i està previst que es faci a tots els districtes. Es fan cinc hores de curs per local en el mateix establiment i es treballa amb psicòlegs i pedagogs.

Reduir l’agressivitat del client és, segons Conxa Garcia (psicòloga del taller) un dels objectius . «Que el to de veu no sigui agressiu i retirar gots i cendrers mentre es parla amb ell», afirma.

Al curs també s’ensenyen trucs com el del disc ratllat (dir que no repetidament) o el banc de boira (donar la raó al client per continuar dient que no).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento