Ciutat Vella acumula punts calents

La darrera Audiència Pública del districte va durar quatre hores.
Incivisme, brutícia, inseguretat, drogoaddicció i la narcosala del Raval, sorolls a causa de l’oci nocturn, problemes derivats del turisme, mobbing immobiliari, rehabilitació…

Aquests són els grans temes que preocupen els veïns de Ciutat Vella, segons es desprèn de la darrera Audiència Pública del districte, àmpliament seguida per ciutadans que durant quatre hores van fer arribar al regidor els seus greuges.Una part de les intervencions van ser de veïns de la Barceloneta, que continuen preocupats per la reforma dels quarts de casa, que pot comportar el reallotjament de molts d’ells.

«Si els afectats no estem d’acord amb el projecte de l’Ajuntament, farem mobilitzacions», va alertar Emília Llorca, presidenta de l’Associació de Veïns L’Òstia. El regidor, Carles Martí, va apuntar que «la situació dels quarts de casa és insostenible i encara hem de definir la proposta de millora». «L’ambient del barri està molt crispat», va advertir un dels veïns participants a l’Audiència, que es queixava de l’incivisme imperant a la zona. Per a Martí, «el balanç de l’estiu no ha estat pitjor que el de l’any passat», tot i que va reconèixer problemes en indrets concrets, com el Gòtic Sud o la plaça Reial.

A l’Audiència no hi van faltar, tampoc, els casos de mobbing immobiliari, que el regidor va prometre estudiar en detall.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento