Comunitat Valenciana

Dimiteix el regidor de Compromís a l'Ajuntament d'Onda Lluís Pastor per motius laborals

Lluís Pastor, actual regidor de Compromís a l'Ajuntament de l alocalitat castelloneca d'Onda, ha presentat la dimissió hui per registre d'entrada del consistori per motius laborals. La decisió arriba després de sis anys com a representant públic per part de Compromís, i d'haver estat tant en l'oposició com encarregant-se de la tinença d'alcaldia de cultura i biblioteques.
Lluís Pastor i Rubén Sánchez
Lluís Pastor i Rubén Sánchez
COMPROMÍS
Lluís Pastor i Rubén Sánchez

Segons Pastor, "aquests sis anys han sigut molt intensos", i està content de tot el que han pogut aportar des del grup municipal, de tota la gent que ha pogut conéixer i de treballar juntament amb moltes persones que fan un treball "increïble" per al poble. "Estic agraït a tots i totes les companyes de corporació i del col·lectiu de Compromís i a tota la gent amb la qual he pogut col·laborar al llarg d'aquests anys", ha afegit.

Pastor ha explicat que, ara, les seues circumstàncies personals han canviat i, tot i haver-ho intentat, li estava costant molt poder conciliar el seu treball amb la tasca de regidor, per la qual cosa creu que el més "honest" que pot fer és "deixar pas a una persona amb energies renovades, amb disposició i amb vocació per a seguir fent una tasca tan important com és la de treballar pel poble".

Rubén Sánchez serà la persona que prendrà el relleu de Pastor en la Regidoria que ostenta Compromís. Sánchez ha agraït a Pastor la tasca duta a terme durant aquests anys i s'ha mostrat amb "molta motivació i il·lusió" per a seguir amb el treball que Compromís està fent a Onda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento