Comunitat Valenciana

Sonia Molina assumeix la secció de Projecció i Relacions Institucionals de l'Institut Juan Gil-Albert

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha rebut aquest divendres a la nova subdirectora de la secció de Projecció i Relacions Institucionals de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, Sonia Molina.
Sonia Molina amb Carlos Mazón
Sonia Molina amb Carlos Mazón
DIPUTACION_ALICANTE
Sonia Molina amb Carlos Mazón

Molina, molt vinculada al món de les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana, va ser triada Bellea del Foc dels Fogueres d'Alacant en 1993 i, entre altres càrrecs relacionats amb aquestes celebracions, ha sigut abanderada dels Moros i Cristians i Fallera Major a València.

En els últims anys, el seu treball ha estat estretament unit al de les comissions gestores d'Alacant, amb les quals ha col·laborat en accions de relacions públiques i institucionals, segons ha informat la institució provincial en un comunicat.

En la pròxima Junta Rectora de l'organisme cultural es donarà compte del nomenament per resolució de Molina, l'àrea de la qual està integrada en el Departament d'Humanitats que dirigeix la també directora cultural del Gil-Albert, Pilar Tébar.

La secció de Projecció i Relacions Institucionals del IAC està integrada per l'àrea d'Esdeveniments i Programació Cultural, a càrrec de Vanessa Romá, i l'àrea de Patrimoni Cultural Immaterial, gestionada per José Rafael Pascual Llopis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento