Comunitat Valenciana

Detingut per no auxiliar al conductor d'un ciclomotor que va resultar ferit greu després d'un accident a Castelló

-
Imatge d'un control de trànsit de la Guàrdia Civil
Imatge d'un control de trànsit de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Imatge d'un control de trànsit de la Guàrdia Civil

El Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de Castelló ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors, ja que, després de produir-se un sinistre vial entre el seu turisme i un ciclomotor, va abandonar el lloc dels fets sense auxiliar al conductor del vehicle de dos rodes, que s'havia quedat ferit de gravetat.

El sinistre vial va ocórrer en la carretera nacional N-340, en el quilòmetre 981,350, sentit Cadis, el passat 17 d'octubre entre les 01.30 i les 2.00 hores.

Les investigacions es van centrar en les petjades, indicis i vestigis localitzats en el lloc del sinistre. Després de diverses gestions en tallers, deballestadors, concessionaris i serveis oficials de la zona, es va arribar a determinar la marca, model i any de matriculació del vehicle implicat, per la qual cosa es va centrar la investigació en un primer moment en aquells que pogueren presentar les característiques indicades de la província de Castelló.

Després d'inspeccionar diversos vehicles relacionats amb les perquisicions realitzades, es va continuar la investigació amb un turisme, que el seu titular, després de ser requerit, va al·legar que es trobava en una finca familiar situada a Castelló.

Amb la comprovació 'in situ' del vehicle de la seua propietat es va constatar que corresponia amb les característiques del vehicle accidentat i escapolit i que presentava desperfectes evidents, coherents i compatibles amb el desenvolupament de la dinàmica del sinistre vial.

Com a conseqüència d'açò, es va produir la detenció i posterior posada a disposició judicial del supòsit conductor del vehicle implicat, veí de Castelló, de 48 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento