Comunitat Valenciana

Mor l'alcalde socialista de Vilar de Canes (Castelló), José María Domínguez

-

L'alcalde socialista de Vilar de Canes (Castelló) va morir aquest dijous als 66 anys. El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, en el seu nom i en el de l'executiva provincial, ha traslladat el condol.

Així mateix, ha transmès les condolences a familiars, amics i companys "per aquesta gran pèrdua per a la família socialista de la província de Castelló, especialment a l'agrupació de Benicarló, de la qual formava part".

"Amb ell se'n va un progressista convençut, que sempre ha lluitat per allò que la seua consciència li ha marcat i que ha obtingut el respecte i consideració de la gent amb qui ha treballat", ha manifestat Blanch, qui ha afegit que Domínguez ha sigut "un defensor de les idees més d'esquerres del partit".

Per la seua banda, el president de la Diputació, José Martí, ha assenyalat en xarxes socials: "Ens ha deixat José María Domínguez, alcalde de Vilar de Canes, un company amb el qual hem compartit tanta passió per fer el millor pels veïns de la seua localitat. Una forta abraçada a familiars i amics. Descansa en pau".

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, Amparo Marco, ha agraït a José María Domíngez "tots aquests anys d'entrega i lluita constant per a millorar el municipi de Vilar de Canes i la vida de les seues veïnes i veïns".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento