Comunitat Valenciana

El MUT!-Festival Internacional d'Arts Escèniques Sense Text comptarà amb 23 representacions a l'aire lliure

-
Presentació del MUT!
Presentació del MUT!
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Presentació del MUT!

Les arts escèniques sense text arriben als carrers de Castelló aquest cap de setmana de la mà de la sisena edició del MUT!-Festival Internacional d'Arts Escèniques Sense Text de Castelló amb un total de 23 representacions gratuïtes i a l'aire lliure.

El Festival arrancarà aquest divendres amb l'espectacle dels Països Baixos 'Tom, Tom & Tom', i a la nit serà el torn de la companyia francesa Bivouac i la seua obra 'Perceptions', la qual tindrà lloc en la Plaça Huerto Sogueros. Seran tres dies consecutius d'espectacles que tindran com clausura 'O2 Oxygen' de Pia en la Plaça Huerto Sogueros.

Tal com ha destacat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, "el MUT! permet acostar l'art escènic al públic castellonenc, amb una gran qualitat d'obres i per a un públic singular, divers i familiar". "Sabem que la ciutat castellonenca està esperant-ho perquè moltes de les companyies venen ací a estrenar els seus espectacles", ha assenyalat l'edil Ruiz.

Precisament, el director del MUT!, Sergi Heredia, ha explicat que comptaran amb dotze companyies de nou països diferents, amb 23 representacions i en cinc espais escènics. Quant a la ubicació dels espectacles seran al Passadís de les Arts i Huertos Sogueros combinant actuacions de gran format i altres més íntimes amb companyies nacionals, europees i sud-americanes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento