Veïns de la Barceloneta reclamen àrees verdes de dilluns a diumenge

Volen tenir preferència en l’aparcament el cap de setmana davant l’augment de visitants per anar a la platja o menjar una paella.
Els veïns de la Barceloneta volen que l’àrea verda d’aparcament funcioni de dilluns a diumenge. Està previst que aquest sistema d’estacionament de vehicles entri en funcionament al barri  el 3 d’octubre, però encara es desconeix quins dies de la setmana serà vigent.

«Les característiques de la Barceloneta són especials», explica Emília Llorca, presidenta de l’associació de veïns l’Òstia, abans d’afegir que «molta gent ve al barri el cap de setmana per anar a la platja o menjar-se una paella», pel que demanen que els veïns tinguin preferència per damunt dels visitants.

El regidor del districte de Ciutat Vella, Carles Martí, assegura que «la decisió encara no està presa», a l’espera d’una reunió amb Via Pública. De moment, s’han instal·lat els senyals que, tot i que estan tapats, anuncien que l’àrea verda serà de dilluns a divendres. Martí puntualitza, però, que «s’han utilitzat cartells que ja estaven fets».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento