Comunitat Valenciana

Confirmen 2 anys de presó per a una dona per robar a la seua veïna anciana targetes bancàries i sostraure més de 5.000€

-
Archivo - Arxiu - Audiència Provincial de Castelló
Archivo - Arxiu - Audiència Provincial de Castelló
EUROPA PRESS/ARCHIVO
Archivo - Arxiu - Audiència Provincial de Castelló

La secció segona de l'Audiència Provincial de Castelló ha confirmat una sentència del jutjat penal número 4 de Castelló que condemnava a una dona a dos anys de presó per robar a la seua veïna septuagenària les targetes bancàries i sostreure-li més de 5.000 euros.

Així, la Sala desestima el recurs interposat per l'acusada contra aquesta sentència, que la condemnava per un delicte continuat d'estafa.

La sentència establia com a fets provats que l'acusada es va traslladar a viure al costat del seu fill a inicis de 2018 a un domicili a Castelló, on va conéixer a una veïna que aleshores tenia 78 anys i vivia sola, amb la qual va iniciar una relació d'amistat.

Així, en els passejos que va realitzar amb l'anciana, l'acusada va acompanyar alguna vegada a la seua veïna al caixer automàtic i va observar el número que aquesta introduïa per a extraure diners amb les seues targetes.

La processada es va apoderar de les targetes bancàries de l'anciana, després del que va realitzar diverses operacions de reintegrament per valor superior a 5.000 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento