Comunitat Valenciana

L'aeroport de Castelló recupera trànsit comercial amb un augment del 22% dels passatgers a l'estiu

-
Arcadi España i Blanca Marín
Arcadi España i Blanca Marín
GENERALITAT VALENCIANA
Arcadi España i Blanca Marín

L'aeroport de Castelló avança en la recuperació del trànsit comercial amb un balanç de més de 17.000 passatgers en els mesos de juny, juliol i agost, la qual cosa suposa un increment del 22% respecte al mateix període de 2020.

Així ho ha detallat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, després de la reunió que ha mantingut amb la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, amb l'objectiu d'analitzar la present campanya estival, encara marcada per la pandèmia del coronavirus.

En el mes de juny, es van comptabilitzar 1.926 passatgers, que es van incrementar a 6.736 al juliol. A l'agost, hi ha hagut 8.340, amb un creixement del 24% respecte al mes anterior. Aquesta última xifra suposa el registre mensual més alt des de setembre de 2019.

En el còmput de juny, juliol i agost, la xifra de viatgers ha sigut de 17.002, millorant en un 22% el resultat obtingut en el mateix període de 2020.

El conseller ha explicat que aquestes xifres "malgrat ser modestes, confirmen la progressiva recuperació del trànsit comercial, que s'ha vist molt afectat per la crisi associada a la Covid-19, fins al punt que va motivar la interrupció dels vols regulars a l'aeroport de Castelló durant diversos mesos".

Arcadi España ha destacat la importància que ha tingut en aquesta reactivació l'aposta realitzada per l'aeroport pel mercat nacional, amb les rutes de Bilbao i Sevilla, a les quals s'uneixen aquest estiu les de Londres i Bucarest. El conseller ha manifestat la seua confiança en què la resta de connexions internacionals que no s'han pogut operar durant aquesta campanya, es recuperen en els pròxims mesos i es torne a la dinàmica de creixement d'abans de la pandèmia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento