L’ull al fons marí

Un total de 25 països competeixen al Xè Campionat del Món de Fotografia Submarina, que es fa a l’Estartit.
Els fons marins de les Illes Medes tenen fins a 1.350 espècies de flora i fauna.
Els fons marins de les Illes Medes tenen fins a 1.350 espècies de flora i fauna.
Arxiu
Els fons marins de les Illes Medes tenen fins a 1.350 espècies de flora i fauna.
Dos equips representen Espanya al Xè Campionat del Món de Fotografia Submarina, que es  fa a l’Estartit fins aquest diumenge.

El primer el formen els canaris Carlos Minguell i Cati Perales, campions del món als anys 1996 i 1998; i els debutants catalans Andrés Sánchez i Lorena Martínez. Cal destacar que Espanya ha guanyat tres dels últims cinc anys. L’edició passada la van guanyar els gallecs José Luis i Raquel González.

Fins a 1.350 espècies

Un total de 110 persones de 25 països diferents intentaran captar amb les seves càmeres la bellesa natural de les Illes Medes, tot respectant el seu ecosistema. Aquest indret està considerat com la millor reserva de la Mediterrània Occidental, raó per la qual es va convertir en reserva natural. Hi ha fins a 1.350 espècies de flora i fauna marines.

Durant la celebració del campionat, cada nit es projectaran a l’aire lliure les pel·lícules submarines més destacades dels últims anys que s’han filmat a les Illes Medes. Tambés es podran veure films sobre fons marins de diferents indrets del món, com és el cas del Mar Roig, el Carib i Austràlia.

Les sessions, que tindran lloc a l’exterior de l’Oficina de Turisme, es podran completar amb la visita a una exposició fotogràfica.

* www.mundialfotosub.com

Mostrar comentarios

Códigos Descuento