Retiren l’anunci del ‘Neng’ per no fomentar el civisme

No se’n gravarà cap més.
L’Ajuntament de Barcelona ha retirat l’anunci de promoció de les Festes de la Mercè protagonitzat pel Neng de Castefa  perquè considera que no va en la línia de promoció del civisme que vol impulsar. Malgrat que en principi l’anunci havia de ser substituït per un altre amb diferent contingut, finalment la productora va decidir ahir no tornar a gravar l’espot.

Importància del diàleg

Per tal de construir un Pla de Civisme,  el Consell de la Ciutat considera important buscar fórmules de convivència i diàleg.

Antoni Navarro. 82 anys, jubilat.

«Les causes de l’incivisme són que les ciutats s’han fet grans, ha arribat molta gent i aquestes persones es col·loquen per raons ètniques. Per tot això s’ha de vigilar i acceptar la integració».

Enric Estrenjer . 58 anys, enginyer.

«A Barcelona hi ha un creixement important del nombre de persones de nivell baix, també hi ha falta d’educació general. Crec que s’ha de posar ordre, falten ordenances».

Assumpta Escarp. 48 anys, regidora de participació ciutadana.

«Les causes són múltiples: els canvis estructurals de les ciutats i de conductes socials i la pèrdua de valors. Solucions: educació, participació, autoritat i benestar».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento