Comunitat Valenciana

L'arxiu municipal d'Alacant albergarà la biblioteca personal del VIII Baró de Finestrat

La junta de govern local de l'Ajuntament d'Alacant ha aprovat aquest dimarts la donació de l'Arxiu i Biblioteca de don José Luis de la Guàrdia y Pascual de Pobil, VIII Baró de Finestrat, per a la seua conservació, custòdia i difusió a l'Arxiu Històric Municipal.

El regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha agraït al seu fill, José Luis de la Guardia Salvetti "la valuosa donació feta dels fons familiars que contribuirà a incrementar el patrimoni històric que es custodia a l'Arxiu Municipal d'Alacant".

Per la seua banda, José Luis de la Guardia Salvetti, ha manifestat el seu interés de donar a l'Arxiu Històric Municipal d'Alacant diferents documents de la seua família, incloent documents del seu Arxiu i Biblioteca.

"Es tracta de diferent documentació que conforma l'arxiu genealògic del seu pare, qui va ser el VIII Baró de Finestrat, amb més de cent volums, moltes primeres edicions, així com documents històrics relacionats amb Alacant", ha detallat.

Des dels servicis tècnics de l'Arxiu Municipal es desplaçaran al setembre Madrid per a inventariar els fons i, posteriorment traslladar la col·lecció fins a Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento