Qual els sorolls esdevenen agradables

  • Arriba la companyia de percussió, moviment i humor Stomp.
  • Torna de Londres amb noves coreografies i músiques.
La companyia Stomp torna després de cinc anys.
La companyia Stomp torna després de cinc anys.
STEVE MCNICHOLAS
La companyia Stomp torna després de cinc anys.

¿Pot convertir-se en un so agradable el soroll de les bosses de plàstic arrugant-se, el xoc de tapes de cubells d'escombraries com si es tractessin de platerets i l'obrir i tancar d'encenedors Zippo? Per a la companyia de percussió Stomp la resposta no planteja cap tipus de dubte. Per a ells és un sí rotund. I així ho intenten demostrar en tots els seus espectacles.

Però per si hi quedava algun tipus de dubte, un dels seus cinc grups itinerants torna a instal·lar-se a Barcelona, ciutat que no visitaven des de feia cinc anys i on s'estaran prop d'un mes. La formació acaba d'aterrar directament del West End de Londres, on s'han estat sis anys consecutius.

I serà precisament l'espectacle londinenc el que es podrà veure a Barcelona i que suposa una renovació d'altres muntatges anteriors tot mantenint-se extremadament fidels a les seves essències: combinar percussió, moviment i comèdia visual usant objectes quotidians i desplegar grans dosis d'energia.

Així, i respecte a les seves úniques tres visites a la capital catalana en anys anteriors, Stomp incorpora ara a l'espectacle noves músiques i utensilis, espectaculars coreografies i nous ballarins, coneguts també amb el nom d'stompers.

* Teatre Victòria. Avinguda del Paral·lel, 67-69. Divendres, a les 21.30 h; dissabtes, a les 19.00 i a les 22.30 h, i diumenges, a les 19.00 h. Preu de les entrades: 27 a 34,50 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento