Comunitat Valenciana

Presó per a l'home que va intentar matar la seua dona a Elda i que va ser acoltellat per la filla per a evitar-ho

La jutgessa d'Instrucció número 4 d'Elda (Alacant), amb competències en assumptes relacionats amb la Violència sobre la Dona, ha acordat aquest dijous presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home detingut dilluns passat per presumptament intentar matar la seua parella en la vivenda familiar, acció que va ser evitada per la seua filla menor que li va apunyalar per a impedir-ho.
Archivo - Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.
Archivo - Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.
POLICÍA NACIONAL
Archivo - Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.

El detingut queda investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, a falta d'ulterior qualificació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets van ocórrer la matinada d'aquest passat dilluns quan una menor, que encara no ha complit els 14 anys, suposadament va acoltellar al pare per a defendre a la seua mare que estava sent agredida pel progenitor.

En concret, el CICU va rebre un avís d'una vivenda d'Elda per a atendre a dos persones ferides: una dona de 45 anys que presentava contusions i un traumatisme en el cap i un home de 61 amb ferides d'arma blanca.

Fins al lloc es van desplaçar una unitat del Servici Vital Bàsic i una altra del SAMU per a atendre als dos ferits, que van ser traslladats a un centre hospitalari en sengles ambulàncies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento