Festa de la música a la vora del mar

  • Será a la plaça de l'Odissea del Maremàgnum.
  • Actuaran Vetusta Morla i Christina Rosenvinge.
  • També hi seran Templeton i Alondra Bentley.

No hi ha millor manera de celebrar el Dia de la Música que gaudir d'ella i, a més, gratis. La plaça de l'Odissea del Maremàgnum, que ja s'està fent un escenari habitual per a concerts a l'aire lliure, serà diumenge l'epicentre de la Festa de la Música.

De les 17.00 a les 22.30 hores s'aniran alternant diversos grups en la primera fila de l'underground musical espanyol. Començaran a les 17.00 hores els madrilenys Inhabitants, folk i country condensat en un EP, We are One, i al setembre en un disc debut, A Time for Giants.

A les 18.30 hores s'unirà a Inhabitants Adrian de CatPeople. La festa continuarà al voltant de les set de la tarda amb un seguit d'actuacions en solitari: Remate (18.40 hores) i Cohete (19.00 ho-res). Ambdues formacions s'ajuntaran a l'escenari a les 19.20 hores. Fernando Martínez és Remate, canta en anglès, però és de Madrid. Reconegut com un destacat compositor treu al mercat aquest 2009 Safe & Sound. Cohete també són madrilenys, i nihilistes, psicodèlics i bizarros. S'estan preparant per debutar amb un àlbum homònim.

La festa guanyarà en intensitat gràcies a Alondra Bentley, una anglesa afincada a Múrcia a qui se la compara amb Nina Simone i Jonie Mitchell. A les 20.20 hores, Bentley es farà acompanyar de Templeton, un sextet de pop-rock de Cantàbria. La traca final vindrà amb Christina Rosenvinge i el grup revelació Vetusta Morla (21.00 h).

* Plaça de l'Odissea del Maremàgnum. Diumenge de les 17.00 a les 22.30 hores. Entrada lliure. www.diadelamusica.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento