Comunitat Valenciana

Els servicis mèdics recuperen a un treballador d'una parada cardíaca després de desplomar-se a Onda

-

Els servicis mèdics d'emergència han recuperat a un treballador d'una parada cardíaca amb la col·laboració d'un company a Onda (Castelló), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

A les 13.30 hores d'aquest dilluns es va alertar el CICU que un treballador s'havia desplomat en una fàbrica d'Onda. En caure s'havia colpejat en el cap i estava inconscient.

El CICU va mobilitzar immediatament una unitat del SAMU i una unitat de SVB amb metge d'Atenció Primària.

Fins a l'arribada dels primers servicis sanitaris, un company del treballador li va realitzar el massatge cardíac amb l'ajuda telefònica d'una mèdic coordinadora del CICU, que li anava donant les indicacions necessàries.

Una vegada en el lloc, l'equip sanitari de suport vital bàsic i el metge d'Atenció Primària van prosseguir realitzant la reanimació cardiopulmonar bàsica a l'home amb la finalitat de mantindre el seu pols.

A la seua arribada, l'equip mèdic del SAMU va continuar amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització. Així fins que van aconseguir revertir la parada cardiorrespiratòria en l'home, que també presentava traumatisme cranioencefàlic pel colp patit al cap.

Posteriorment, el treballador, de 42 anys, va ser traslladat en l'ambulància del SAMU a l'hospital General Universitari de Castelló, on roman ingressat amb pronòstic reservat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento