Jesucrist al Pròxim Orient

  • La darrera setmana de la vida de Jesús torna a explicar-se en cançons.
  • Abandonen l'estètica 'hippy' que va popularitzar Camilo Sesto.

Camilo Sesto va catapultar el musical Jesucristo Superstar a Espanya el 1974, amb la companyia femenina com a Maria Magdalena d'Ángela Carrasco. Avui, divendres, la més famosa de les òperes rock torna a Barcelona només fins al 31 de maig amb un repartiment en consonància amb els nous temps que corren. La discípula de Jesús és una exconcursant d'OT, Sandra Criado, i també Lorena Calero.

Aquest muntatge es va estrenar fa un parell d'anys a Madrid i ha fet una extensa gira espanyola. L'estètica hippy original desapareix per donar pas a la moda actual.

L'obra es basa en cançons estrictament per explicar els 7 darrers dies de la vida de Jesús (interpretat per Gerónimo Rauch) des del punt de vista de Judes, que fa de narrador.

La productora Stage Entertaintment, responsable d'aquest espectacle musical, vol fer un paral·lelisme entre el conflicte que es vivia a Galilea en temps de Jesús de Natzaret amb la situació que hi ha avui dia al Pròxim Orient. Malgrat haver passat més de 2.000 anys, han canviat poques coses.

* Av. del Paral·lel, 57. Avui i dissabte a les 18.30 i a les 22.30 hores. Diumenge a les 19.00 hores. Preu: 20 a 40 euros. www.stage.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento