Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Alacant mostra la seua "repulsa" a les agressions homòfobes: "No és digne d'una ciutat oberta"

La vicealcaldesa de l'Ajuntament d'Alacant i encarregada de l'àrea municipal LGTBI, Mari Carmen Sánchez, ha mostrat aquest dimecres la seua "ferma condemna" i "repulsa" a la presumpta agressió homòfoba a tres persones el passat 14 de febrer en el parc Tossal.
La vicealcaldesa Mari Carmen Sánchez (Cs)
La vicealcaldesa Mari Carmen Sánchez (Cs)
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
La vicealcaldesa Mari Carmen Sánchez (Cs)

Així s'ha pronunciat després de conéixer-se que agents de la Policia Nacional han detingut 13 persones, nou menors i quatre majors d'edat, per una presumpta brutal agressió homòfoba a un jove al que van trencar el barandat nasal, el pòmul i el fèmur. Els arrestats estan acusats dels delictes d'odi, lesions greus i robatori amb violència i intimidació a un home de 43 anys que es trobava amb altres dos amics, als quals pel que sembla van insultar amb paraules com a 'marietas, fills de puta, aneu-vos d'ací, us anem a matar', segons la Prefectura.

Sobre este tema, l'edil, en un comunicat, ha mostrat la seua "repulsa" davant els fets: "Condemnem taxativament qualsevol atac lgtbifòbic en la ciutat d'Alacant. No és digne, ni d'aquesta ciutat oberta i amigable, ni dels seus ciutadans que sempre han tingut una actitud modèlica".

Així mateix, ha afegit que en el pròxim ple municipal del divendres 30 es recolzaran "mesures de repulsa" per a reivindicar el 17 de maig com el Dia contra l'Homofòbia. "Des d'ací condemnem aquest atac i estem al costat de les víctimes", ha conclòs Sánchez.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento