Valors juvenils violents i de plastilina

  • La directora i actriu Marta Buchaca porta a la Beckett un muntatge que fa pensar sobre els crims comesos per adolescents.

La Sala Beckett de Barcelona presta atenció a un dels fenomens que més preocupa del món adolescent: les noves formes de violència que afloren dins el col·lectiu de joves. L'obra Plastilina, estrena de la setmana que es representa a Gràcia fins al 24 de maig, està impulsada per Marta Buchaca i reflecteix aquestes «noves formes de violència del món adolescent d'avui dia», en paraules de la directora.

Reflecteix aquestes noves formes de violència del món adolescent d'avui dia
A banda del tema del bullying o assetjament a les aules i la violència fora d'elles, de plena actualitat, també es tracten altres aspectes relacionats i més universals com la família, l'herència i el sentiment de culpa. La reflexió que es llença a l'audiència tracta de com és de difícil «
viure sense manual d'instruccions».

Tres amics, Marc, Pau i Arnau, cometen un greu crim durant una nit de festa. Seran trista portada dels diaris i de les televisions. Els pares dels joves es veuran assetjats per la pressió mediàtica mentre han de pair la tràgica realitat de saber que un fill seu ha comès un acte atroç i terrible.

Pere Molina, Mone, Albert Carbó, Albert Joseph, Jaume Madaula, Vicky Luengo, Marta Angelat, Marta Buchaca i Toni Casares formen el repartiment d'un muntatge guardonat el 2007 amb el XXXV Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi d'Alacant.

* Alegre de Dalt, 55 bis. Avui i dissabte (22.00 hores). Diumenge (19.00 h). Preu: 16 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento