Comunitat Valenciana

La productora del FIB anuncia un nou festival a Benicàssim a l'aire lliure i amb distàncies de seguretat

The Music Republic ha anunciat 'Luce Benicàssim', un nou festival de música que se celebrarà aquest estiu Benicàssim (Castelló) amb el naixement d'un nou concepte de festival que comptarà amb alguns dels artistes més importants i destacats del panorama musical.
Llueix Benicàssim se celebrarà al juliol
Llueix Benicàssim se celebrarà al juliol
THE MUSIC REPUBLIC

Seran al voltant d'una dotzena d'artistes els que passaran pel recinte de festivals al llarg del mes de juliol repartits en jornades independents que tindran lloc a l'entorn del Desert dels Palmes.

El seu escenari a l'aire lliure comptarà amb totes les mesures de seguretat vigents i un espai ampli i diàfan que brindarà una gran experiència als assistents respectant l'aforament permès i mantenint les distàncies de seguretat, segons ha assenyalat l'organització de l'esdeveniment.

'Luce Benicàssim' tornarà a omplir de música una ciutat que tradicionalment ha estat vinculada amb els festivals, el turisme i la cultura. L'esdeveniment, a més, generarà un gran impacte social, econòmic i mediàtic per a la localitat i la província de Castelló.

La gastronomia serà una altra de les disciplines que estiguen presents en Luce Benicàssim. Amb l'objectiu de crear una experiència que transcendisca del purament musical, el recinte comptarà amb servicis de restauració de gran qualitat.

Els primers artistes seran anunciats en els pròxims dies i les entrades eixiran a la venda tan sol uns dies després. Hi haurà diferents tipus d'entrades i servicis premium que es detallaran en la web oficial del festival.

L'empresa organitzadora de 'Luce Benicàssim' és The Music Republic, promotora que gestiona alguns dels concerts i festivals més importants del panorama nacional com Arenal Sound, FIB, Viña Rock, Festival de les Arts, entre d'altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento