Arrenca el curs amb mà dura amb els conductors i més transport públic

La Urbana posa 1.500 agents als carrers de Barcelona per evitar ensurts de trànsit. El TramBesòs torna a funcionar i FGC reforça el servei.
El curs comença avui amb més mà dura contra els conductors a Barcelona i amb un reforç dels transports públics (el TramBesòs ha tornat a funcionar i FGC reforça el servei). La Guàrdia Urbana tindrà molta cura avui i demà perquè la circulació funcioni correctament i sense infraccions.

Els agents es deixaran veure molt més per la ciutat fins al 14 d’octubre. Uns 1.500 urbans, el 60% de la plantilla, sortiran al carrer dins la campanya de tardor per «garantir la fluïdesa del trànsit i la seguretat viària», segons el regidor de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament, Jordi Hereu.

Castigaran la doble filera

El consistori aplicarà mà dura amb els conductors que perjudiquen el trànsit aparcant en doble filera, al carril bus o deixant el cotxe sobre la vorera. També perseguiran «els comportaments que generen perill» com córrer a més de la velocitat permesa o saltar-se un semàfor.

Per això, es deixaran veure molt més als accessos a la ciutat i a les dues rondes. La major vigilància del trànsit ve acompanyada de més transport públic.

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) dediquen des d’avui a la línia del Vallès un tren especial per a escolars (de les 8.20 a les 9.15 hores, entre la plaça de Catalunya i Sant Joan), dos vagons en un tren de la línia S2 (a les 16.46 hores) i dos en un de la S1 (a les 16.58 hores).

El TramBesòs també torna a funcionar des d’ahir després de 48 dies aturat per les obres a l’entorn de les Glòries.

A 150 km/h per la Meridiana

Els radars instal·lats a l’agost als accessos a Barcelona i a la Ronda del Mig van detectar un conductor que circulava a 150 quilòmetres per hora per la Meridiana. Per a aquest i altres fittipaldis que han rodat a més de 80 km/h s’ha demanat la retirada del carnet. En un mes es van tramitar 13.185 multes per excés de velocitat, 6.128 de les quals van ser a la Meridiana, 3.561 a la Via Augusta, 3.000 a la Ronda del Mig i unes 785 a la Diagonal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento