La recepta escollida per iniciar aquest quart any d’activitats culinàries són els bolets i els ous farcits. Mentre es fa el plat al foc, els nens podran aprendre a reconèixer els ous de diferents espècies d’animals. Finalment, s’enduran cap a casa el plat cuinat i la recepta escrita, perquè la facin en companyia dels seus pares.
Entreteniment deliciós
Ensenyar els nens a menjar bé, donar a conèixer l’origen dels aliments i les seves diferents varietats tastant-los i olorant-los són els objectius dels tallers, dirigits per Eulàlia Fargas i que es faran fins al gener. Com a novetat, al Nadal hi haurà un casal-taller que durarà quatre dies.
* La Rambla, 89. Diss., de 10.00 a 11.45 h (5 a 8 anys) i de 12.00 a 14.00 h (9 a 12 anys). 16 euros un taller (38 euros tres tallers).
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios