Comunitat Valenciana

Cvirus.- TSJCV desestima les cautelaríssimes instades per Ashocas contra la pròrroga de restriccions del Consell

La Secció Quarta de la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha desestimat la sol·licitud de tramitació de mesura cautelaríssima instada per l'Associació Hostelera de Castelló (Ashocas) contra la decisió de la Generalitat de prorrogar durant 15 dies més les restriccions acordades, entre les quals es troba el tancament del sector.

Així mateix, el TSJCV ha acordat reconduir el procediment per la via de les mesures cautelars. D'aquesta manera, es dona trasllat a l'Administració perquè conteste aquest recurs en el termini de dos dies, segons ha informat aquest tribunal en un comunicat.

És a dir, la Sala entén que no concorren les raons d'especial urgència al·legades per la demandant per a resoldre sobre la seua petició -suspensió de la mesura del tancament de l'hoteleria- sense escoltar els arguments de l'Administració demandada. Una vegada rebudes les al·legacions de la Generalitat, el tribunal dictarà la corresponent interlocutòria sobre mesures cautelars.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento