La musicalitat de l'aigua

Més musical i més participativa. L´onzena edició de la Festa de l´Aigua canvia d´ubicació, després de tres edicions al passeig de Lluís Companys, i es mou al de Joan de Borbó per celebrar diumenge el Dia mundial del líquid element.

L´activitat estelar serà la Cantata, interpretada per més de 500 joves músics i amb la narració dels actors Josep Maria Pou i Josep Pedrals. El seu argument girarà al voltant del valor de l´aigua, la seva escassetat i els diferents usos amb l´objectiu de sensibilitzar els participants. La Cantata, que comptarà amb la col·laboració de l´Associació Catalana d´Escoles de Música i alternarà cançons i efectes sonors, comença a les 13.15 hores.

El pallasso Pep Callau serà l´encarregat de donar la benvinguda a la festa (11 hores), poc abans que els asistents puguin escoltar el millor gospel amb el grup badaloní Sentits. En Pau i en Fuski del Club Super3 també estaran presents en aquesta festa destinada a públics de totes les edats.

Pep Callau i Pepsicolen

A la tarda, Jaume Barri, Pep Callau i els Pepsicolen actuaran a partir de les 17 hores i després serà el torn de la Camut Band, que presentarà el seu espectacle La vida és ritme.

En paral·lel a aquests escenaris centrals, hi haurà espais de joc amb instruments musicals de grans dimensions i un taller d´instruments de reciclatge entre les 11 i les 13 hores. A més a mes, un altre escenari acollirà les actuacions dels grups de nois i noies de les escoles de música de Catalunya.

Aquesta festa, organitzada per l´Agència Catalana de l´Aigua i el Departament de Medi Ambient i Habitatge, es fa en un context marcat per la recuperació de les reserves després de dos anys de sequera i pel desenvolupament d´actuacions que permetran disposar de 300 hm3 de nou recurs el 2012.

Amb motiu d´aquest dia, el Museu Agbar de les Aigües celebra una jornada de portes obertes i organitza un espectacle que convertirà els nens en molècules d´aigua.

* Pg. de Joan de Borbó. Diumenge, des de les 11 a les 19 hores. Gratis. Més informació a www.festadelaigua.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento