Comunitat Valenciana

Detingut a Oriola per amenaçar la seua dona i al seu fill amb un ganivet

La Policia Local d'Oriola (Alacant) ha detingut un home per un suposat delicte de violència de gènere en la pedania de Raiguero després d'amenaçar la seua parella i el seu fill amb un ganivet en l'interior de la vivenda, segons un comunicat municipal.

Els fets van ocórrer el dissabte 6 de febrer, cap a les 20 hores, una telefonada del 112 va alertar que en el domicili s'escoltava un home proferir amenaces a la seua parella. Els agents es van trobar la reixa i la finestra forçades, a més de danys en la porta principal.

Segons van recaptar els investigadors, la dona s'havia tancat, juntament amb un dels seus fills menor d'edat després que l'home es trobara passejant dins de la vivenda amb un ganivet en la mà. La víctima va decidir protegir-se per por de la integritat física d'ella i del fill fins a l'arribada de la Policia.

Després d'arribar al domicili i escoltar la declaració de la dona, el sospitós va ser arrestat i posat a disposició judicial. La dona va ser acompanyada per la Policia Nacional a la comissaria per a interposar la corresponent denúncia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento