Bars musicals i discoteques volen posar escurabutxaques per pal·liar la crisi

  • Donen feina a gairebé 100.000 persones.
  • Volen instal·lar màquines recreatives per tenir una nova font d'ingres.
Els bars musicals i discoteques de Catalunya, que donen feina a gairebé 100.000 persones, han demanat a la Generalitat que els permeti instal·lar màquines recreatives per tenir una nova font d'ingressos que serveixi per pal·liar el fort descens de facturació que pateixen a causa de la crisi econòmica.

Segons la Federació Catalana d'Associacions d'
Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm), l'actual
crisi econòmica
ha reduït dràsticament els ingressos obtinguts a través de la venda de consumicions, cosa que ha agreujat el descens en la seva facturació, que els últims tres anys ha baixat un 50%.

Per aquest motiu, la Fecasarm ha enviat una carta al conseller d'Interior, Joan Saura, en la qual li demanen que modifiqui el decret que regula les
màquines recreatives i d'atzar per permetre que els locals d'oci nocturn (bars musicals i discoteques) puguin instal·lar màquines recreatives i obrir així una nova via d'ingressos.

Aquesta entitat també està promovent els últims mesos una bateria de mesures anticrisi, com establir una xarxa de transport públic nocturn per facilitar la mobilitat nocturna,
rebaixar la pressió fiscal, potenciar que bancs i caixes els atorguin crèdit i crear una línia de subvencions per insonoritzar i adequar els locals.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento