El Quart Cinturó es completarà en 6 anys

"Entre el 2015 i el 2016". Aquesta és la data que preveu el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, perquè estigui acabat el polèmic Quart Cinturó (B-40 o Cinturó del Vallès, en les seves denominacions), segons va revelar en el decurs de la 10ª Trobada Ciutadana de 20 minutos.

"El 2010 ha d'estar redactat l'estudi informatiu" a partir de les "diferents alternatives" i la proposta de la Generalitat. Després s'elaboraran la declaració d'impacte ambiental, els projectes i es completarà l'obra en sis anys.

Com va destacar Rangel, el Quart Cinturó és «una via important per descongestionar l'àrea metropolitana i els trajectes de llarg recorregut» sense haver de passar per vies de peatge com l'AP-7. "Hi haurà dificultats", va advertir, en referència als problemes per "arribar a un punt d'acord" amb ajuntaments, veïns i ecologistes.

El delegat del Govern va recordar que el Quart Cinturó té diferents trams, un dels quals, entre Terrassa i Viladecavalls «ja s'està acabant». Ara s'està treballant en l'estudi informatiu, en el que es volen incloure les propostes formulades pels municipis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento